Tervetuloa mukaan Chemigaten Aarrejahtiin!

coins

suomi

Chemigate haluaa koko perheelle sopivalla tempauksellaan muistuttaa asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan ympäristövastuullisuudesta ja luonnossa liikkumisen ilosta.

Aarrejahti on Geokätköilyä (geocache) muistuttava tempaus, johon voi osallistua 1.5. ja 30.9 välisenä aikana.  Itse asiassa aarrejahtiin voi hyvin käyttää geokätköilysovelluksia, joita löytyy kaikille älypuhelinkäyttöliittymille heidän omista sovelluskaupoistaan. Mainittakoon esimerkkeinä Geocaching Live ja Geocaching Plus. Koska Chemigate on kaupallinen yritys, emme kuitenkaan ole osana virallista geokätköilyohjelmaa. Aarteemme ei siis ole näistä sovelluksista suoraan löydettävissä, vaan koordinaatit on syötettävä ohjelmaan itse. Suosittelemme kuitenkin myös viralliseen geokätköilyyn tutustumista.

Jotta osallistuminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, on Chemigate piilottanut aarteensa paperitehdaspaikkakuntien läheisyyteen. Jokainen kätkö sisältää yksilöllisen koodin, ja 300 ensimmäistä aarteen löytäjää palkitaan.

Lue lisää ja siirry Aarrejahdin omille sivuille tästä »