testi2222

Yritys

Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalainen yhtiö. Keskeinen päämäärämme on palvella asiakkaitamme uusiutuvilla, luonnollisiin raaka-aineisiin pohjautuvilla ja ekologisesti kestävillä vaihtoehdoilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen korkeimmatkin vaatimukset.

Pääasiakaskuntamme muodostaa paperi- ja kartonkiteollisuus ja markkina-alueemme on modifioitujen tärkkelysten osalta Suomi ja Ruotsi sekä muiden erikoiskemian tuotteidemme osalta Eurooppa ja Aasia.

Perustamme menestyksemme henkilöstömme vankkaan osaamiseen ja tiiviiseen asiakasyhteistyöhön. Pyrimme täyttämään asiakkaidemme korkeatkin vaatimukset ja olemaan kustannustasoltamme kilpailukykyinen organisaatio. Tuotannon hyvä logistinen sijainti markkina-alueeseemme nähden sekä uusin tuotantoteknologia tukevat kasvuamme.

Toimimme joustavasti hyödyntäen mahdollisimman laajaa tärkkelysraaka-ainepohjaa toiminnallisuuden, toimitusvarmuuden ja kustannuskilpailukyvyn varmistamiseksi. Meillä on vahvat kumppanuussuhteet vilja-, peruna- ja tapiokatärkkelyksien toimittajiin. Suomalaisista yhteistyökumppaneista haluamme mainita Anora Oyj:n ja Finnamyl-konsernin. Chemigatella on eksklusiivinen sopimus Anoran kanssa koskien paperiteollisuuteen myytäviä tärkkelyksiä.

Panostamme kehitykseen täyttääksemme asiakaskuntamme muuttuvat tarpeet myös tulevaisuudessa sekä vahvistaaksemme tuoteportfoliotamme muillakin teollisuudenaloilla.