Kaiken takana on liike  

Taas on se aika vuodesta. Tuli hurmahengessä ehkä luvattua jotain. Tai ainakin mieltä kaivertaa, että johonkin olisi syytä ryhtyä ja pian. Tietenkin kunnon eteen! 

Eipä hätää. Haastamme jälleen sekä itsemme että sinut ja työporukkasi mukaan jo perinteeksi muodostuneeseen Kuntokampanjaamme. Kampanjan kesto on tänä vuonna 10 viikkoa 15.1.–24.3.2024. Tämän jälkeen liikuntaharrastuksesi jatkuu tietysti samaan putkeen ilman kampanjointiakin.  

Ideana on hakea liikunnan iloa jokaisen itse valitseman lajin parissa. Kohtuullinenkin kuntoilu parantaa oloa ja jaksamista sekä työssä että vapaa-ajalla. Kampanjaviikkojen jälkeen kevät tuntuu entistäkin keveämmältä ja liikunta jatkuu. 

Houkuttele työpaikaltasi nyt kokoon oma kuntoilutiimi ja laittakaa lihakset töihin. Kampanjan liikuntatavoite on maltillinen ja sopii monen tasoisille kuntoilijoille. Ryhmänne jokaisen jäsenen tulee huhkia joka viikko vähintään 2,5 liikuntapistettä – ja yhteen pisteeseen riittää jo puoli tuntia liikuntaa. katso tarkemmat ohjeet täältä: Kuntokampanjan säännöt.  

Ilmoita ryhmäsi mukaan  

Meilaa ryhmäsi nimi, kokoonpano sekä yhteyshenkilö viimeistään 12.1.2024 osoitteeseen marketing@chemigate.fi. Samasta osoitteesta saat myös tarvitessasi lisätietoja kampanjasta.  

Voit tukea kuntoilulla Kummit ry:tä  

Viime vuosilta tuttuun tapaan kampanjassa kerätään liikuntapisteiden lisäksi lahjavaroja hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna kohteemme on Kummit ry, joka tukee parasta mahdollista hoitoa lapsille ja nuorille Suomessa. 

Halutessanne voitte osallistua lahjavarojen keruuseen:  

• Kerro ilmoittautumisviestissäsi, minkä summan lahjoitatte per ansaitsemanne kuntopiste.   

• Suorita kampanjan päätteeksi tiiminne lahjoitus Kummit ry:lle

Kuntokampanjaan osallistuminen ei edellytä lahjoitusta, vaan olette toki tervetulleita mukaan ilman sitäkin.  

Kunnon terveisin!