Chemigaten Hikimuistoinen Kuntokampanja 2023 – liikettä niveliin ja tukea lapsiperheille sekä nuorille

Se on täällä taas! Chemigaten vuosittainen Kuntokampanja tulee ja tarjoaa alkaneelle vuodelle lentävän lähdön, liikunnan iloa sekä piristystä keholle ja mielelle. Kerää kokoon oma sporttitiimi ja tule mukaan! 

Haastamme itsemme ja sinun työporukkasi mukaan 14 viikon Kuntokampanjaan 16.1.–23.4.2023. Ideana on jälleen ladata akkuja reippaan liikunnan ja jokaisen itse valitsemansa lajin parissa. Osallistuminen kannattaa, sillä kohtuullinenkin kuntoilu parantaa oloa ja jaksamista sekä työssä että vapaa-ajalla. Kampanjaviikkojen jälkeen kevät tuntuu entistäkin keveämmältä! 

Houkuttele siis työpaikaltasi kokoon oma sporttitiimi ja laita lihat liikkeelle. Kampanjan liikuntatavoite on maltillinen ja sopii monen tasoisille kuntoilijoille. Ryhmänne jokaisen jäsenen tulee huhkia joka viikko vähintään 2,5 liikuntapistettä – ja yhteen pisteeseen riittää jo puoli tuntia liikuntaa. Nettisivuiltamme löydä tarkemmat Kuntokampanjan säännöt

Kampanjaviikkojen aikana tiimien yhteistuloksia kirjataan seurattaviksi osoitteeseen http://kuntokampanja.chemigate.fi. Omia ja yhteisiä tunnelmia voi myös jakaa tai fiilistellä Instassa tunnuksella #ChemigateHiki. 

Ilmoita ryhmäsi mukaan 

Meilaa ryhmäsi nimi, kokoonpano sekä yhteyshenkilö viimeistään 13.1.2023 osoitteeseen marketing@chemigate.fi. Samasta osoitteesta saat myös tarvitessasi lisätietoja kamppiksesta. 

Kuntoilun ohessa voitte tukea Hope ry:n vapaaehtoistyötä 

Jo perinteiseen tapaan kampanjassa kerätään liikuntapisteiden lisäksi lahjavaroja hyvään tarkoitukseen. Tällä kertaa kohteena on vapaaehtoisvoimin toimiva Hope ry, joka auttaa vähävaraisia perheitä tavara- ja vaatelahjoituksin sekä tukee lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastamiseen ja vapaa-ajan elämyksiin. 

Halutessanne voitte osallistua lahjavarojen keruuseen: 

• Kerro ilmoittautumisviestissäsi, minkä summan lahjoitatte per ansaitsemanne kuntopiste.  

• Suorita kampanjan päätteeksi tiiminne lahjoitus Hope ry:n verkkosivuilla.  

Huomaa, ettei Kuntokampanjaan osallistuminen kuitenkaan edellytä lahjoitusta, vaan olette toki tervetulleita mukaan ilman sitäkin. 

Kunnon terveisin!