Chemigate rekrytoi — Myynti-insinööri

Etsimme MYYNTI-INSINÖÖRIÄ pitkäaikaiseen ja kehittyvään rooliin. Lue lisää tehtävästä alta ja hae pian, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Etsimme tehtävään teknistä myynti-insinööriä, jonka tehtävänä on ylläpitää ja hoitaa jo olemassa olevia asiakassuhteita. Tehtävänäsi on pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin, konsultoida heitä erilaisissa teknisissä asioissa ja löytää heille parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut. Asiakkaat ovat ulkomailla, joten tulet matkustamaan työssäsi paljon niin Euroopassa kuin sen ulkopuolellakin. Tässä työssä pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi ja tekemään yhteistyötä kansainvälisesti eri sidosryhmien kanssa. Toivoisimme, että kehittyisit työssäsi myynti-insinööristä myyntipäälliköksi vastaten itsenäisesti omasta asiakasportfoliostasi.

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on taustaa paperi- tai kemianteollisuudesta sekä tehtävään sopiva insinööritausta. Tässä tehtävässä toimit asiakkaiden suuntaan asiantuntijana ja pidät huolta, että heillä on ajantasaiset palvelut ja tuotteet saatavilla. Osaava asiantuntijatiimi Chemigatella auttaa sinut alkuun ja luvassa on kattava perehdytys. Chemigatella sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi ja edetä työuralla. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta pitää yhteyttä asiakkaisiin ja matkustaa ympäri maailmaa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus AMK tai DI (esim. kemianteollisuudesta)
  • Hieman aikaisempaa työkokemusta paperi- tai kemianteollisuudesta
  • Matkustusvalmius
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Itsenäinen ja pitkäjänteinen työskentelyote

Muuta tietoa

  • Aloitus: Sopimuksen mukaan
  • Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
  • Sijainti: Turun seutu
  • Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Chemigaten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua Academic Workin sivuilta ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Chemigate Oy on tärkkelyspohjaisia tuotteita tekniseen käyttöön kehittävä ja valmistava suomalainen yhtiö. Tuotteillamme on merkittävä rooli paperin ja kartongin valmistuksessa ja kehitämme ratkaisuja myös muihin teknisiin sovellutuksiin. Keskeinen päämäärä on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin pohjautuvilla tuotteilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset.