Chemigate rekrytoi — La­bo­ra­to­ri­o­e­si­mi­es

Haemme asiakkaallemme Lapualle vakituiseen työsuhteeseen LABORATORIOESIMIESTÄ.

Laboratorion esimiehenä organisoit ja ohjaat laboratorioiden toimintaa sekä osallistut myös itse käytännön laboratoriotyöhön tiimisi kanssa. Vastaat laboratoriotoiminnan tehokkuuden ja laadun seurannasta sekä toimit laatuun liittyvissä asioissa päivittäisenä yhteyshenkilönä organisaation sisällä. Seuraat laboratoriomenetelmien kehitystä ja huolehdit uusien menetelmien käyttöönotosta. Suunnittelet ja toteutat laboratorioiden pienehköt kehityshankkeet. Työ on keskeytyvää ja osan vuotta myös keskeytymätöntä 2-vuorotyötä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on esim. Laboratioanalyytikon (AMK) tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Omaat käytännön työkokemusta monipuolisista laborantin tehtävistä, aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksesi. Laboratorio- ja tuotantoprosessit ovat sinulle tuttuja, tunnet myös tuotelaadut ja laatuanalyysit. ISO laatu- ja ympäristöjärjestelmien tuntemus on tehtävän hoitamisen kannalta tärkeää. Olet neuvottelu- ja yhteistyötaitoinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta suunnitella ja toteuttaa laboratorion kehitystyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn mukavassa tiimissä. Chemigate välittää aidosti työntekijöistään ja henkilökunnan hyvinvoinnista. Yritykselle tärkeitä arvoja ovat kumppanuus ja vastuullisuus ja työssäsi esimiehenä voit edesauttaa näiden arvojen toteutumista.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 31.5.2020 mennessä www.manpower.fi -sivustolla rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä CV:si sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala numerossa 040 652 8481 tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi


Chemigate Oy on tärkkelyspohjaisia tuotteita tekniseen käyttöön kehittävä ja valmistava suomalainen yhtiö. Tuotteillamme on merkittävä rooli paperin ja kartongin valmistuksessa ja kehitämme ratkaisuja myös muihin teknisiin sovellutuksiin. Keskeinen päämäärä on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin pohjautuvilla tuotteilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset. Chemigate Oy:llä on kolme tuotantolaitosta Suomessa: Lapualla, Kouvolassa ja Mynämäellä. Lisätietoa www.chemigate.fi