Our daily starch
Our daily starch ((C6H10O5)n, CAS nr. 9005-25-8) aka amylum that has been used for millennia for everyday energy to enjoy…
Kehittyminen
Kolme vuotta sitten julkaisimme jutun Kyrö Distillery Companysta. Kolme vuotta on pitkä aika. Kehittymistä on tapahtunut sinä aikana paljon ja…
Räätälöityä luksusta
Printtimedia on muuttanut muotoaan. Kiireinen elämänrytmi ja digitaalisaatio ovat tuoneet alalle uusia toimijoita. Paperi on silti lyömätön käyttöliittymä. Huhut painetun…
Key factors in avoiding dust explosions
When we are dealing with a fine powdered material or product in a gas phase, some precautions are required in…
Tarmon Pulma Heikki Harrisen perunat
Perunamestari Heikki Harrinen on tilannut uuden perunalajikkeen koeviljelyyn Lapuan maatilalleen, ja haluaa selvittää kasvualustan koon vaikutuksen lajikkeen kasvunopeuteen. Heikki on…
Matkalla Mayojen Meksikossa – ei ihan tyypillinen yliopistokurssi
Yliopisto-opiskelu saatetaan usein mieltää tasaiseksi puurtamiseksi ja puuduttaville luennoille raahautumiseksi. Kaikkea muuta tarjottiin meille muutamalle onnekkaalle opiskelijalle, jotka saimme osallistua…