Tom Lundin ja Atte Leinonen mukaan Chemigaten tiimiin

TkT Tom Lundin mukaan Chemigate Oy:n myyntiin ja T&K toimintaan. Hän aloitti työnsään 27.2.2017 Mietoisten toimipaikalla.

Ennen Chemigate Oy:lle siirtymistään hän toimi Kemira R&D osastolla viitisen vuotta Espoossa vanhempana tutkijana eri osasoilla mm. uusien vedenpuhdistus- ja  paperi & kartonki lujuuskemikaalikonseptien kehitys- ja tutkimusprojektien parissa.

Tomin taustalla on sellu/kuitu- ja paperiteknologian osaamisen lisäksi pinta- ja kolloidikemia sekä vankkaa materiaalitiede- ja analytiikkakokemusta. Hän väitteli TkT:ksi Åbo Akademilla 2008 aiheella sellukuitujen matalasakeusjauhatus. Tämän jälkeen hän toimi vanhempi tutkijana ja akatemialehtorina ÅA:lla fysikaalisen kemian laboratoriossa ennen siirtymistään Kemiralle.

Paperiteollisuudesta hänelle on tullut käytännön kokemuksia mm. kesätöissään UPM:n Pietarsaaren, diplomitöissään UPM:n Rauman tehtailta sekä ÅA:lla Metso Paper-yhteistöissään. Kemiralla Tom oli suunnittelemassa/vetämässä useampaa pilootti- sekä tehdaskoejoa eri tuotekehitysprojekteissa.

Me toivotamme Tomin tervetulleeksi työyhteisöömme sekä menestystä uusissa ympäristössä ja tehtävissään. Tompan tavoittaa numerosta 050 365 6137.

Kemiantekniikan DI Atte Leinonen on aloittanut asiakaspalvelupäällikkönä Chemigate Oy:ssä 6.3.2017. Atte tulee vahvistamaan myyntitiimiämme pääasiassa Itä-Suomen alueen tehtaille. Aten toimipisteenä tulee olemaan kotikonttori Imatralla, mutta hänet tulee tavoittamaan myös Kaipiaisten konttorista.

Atte on valmistunut paperitekniikan insinööriksi Imatran teknillisestä oppilaitoksesta vuonna 1993 ja diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta vuonna 2000. Aiemmin hän on työskennellyt Stora Enson Tainionkosken tehtaalla prosessi-insinöörinä yli 11 vuotta sekä lyhyet jaksot kehitysinsinöörinä Andritzilla Savonlinnassa ja Stora Enson Skoghallin kartonkitehtaalla. Viimeiset vajaat viisi vuotta Atte työskenteli BIM Finland Oy:ssä myynninkehittämispäällikkönä.

Toivotetaan Atte tervetulleeksi joukkoomme! Aten tavoittaa numerosta 0400 749 708.