Katariina Siltala

Katariina Siltala laborantiksi

Katariina Siltala aloitti 1.6.2022 Lapuan tehtaan uutena vakituisena laboranttina. Ennen Chemigatelle tuloaan Katariina ehti tehdä pitkän uran saman työnantajan palveluksessa. Ura alkoi Etelä-Pohjanmaan Vesitutkijat Oy:lla, jonka Ahma Ympäristö osti vuonna 2013. Yritys myytiin edelleen Eurofins Oy:lle vuonna 2019. Yli 35 vuoden aikana Katariinasta kehittyi tarkka ja järjestelmällinen tekijä, joka hallitsee vaikka unissaan vesianalytiikan koko kirjon aina pH:n, kiintoaineiden ja ravinteiden määrityksestä mikrobiologiaan. Nyt Katariinalla on edessä täysin toisenlainen näytematriisi, kun vesinäytteet vaihtuvat pääasiassa jauhomuotoiseen tärkkelykseen. Myös rakenteilla olevan tehdaslaajennuksen siirappimainen näytetyyppi on Katariinalle ennestään tuntematon.

”Tässä vaiheessa uraani on todella mukavaa päästä haastamaan itseään uudentyyppisten näytteiden parissa ja uudessa mielenkiintoisessa työyhteisössä.”

Vapaa-ajalla Katariinan löytää useimmiten lenkkipolulta puolison ja mäyräkoirien kanssa tai lastenlasten kanssa uimahallista. Myös kahvakuulailu ja vatsatanssi ovat Katariinalle mieluisia harrastuksia.

Toivotamme Katariinan lämpimästi tervetulleeksi taloon!

Katariina Siltala