Chemigaten Kuntokampanja – kroppaa likoon puhtaamman Itämeren puolesta!

Painavatko joulun kinkut ja uuden vuoden nakit vielä vyötäröllä? Kaipaisiko keho vähän vipinää ja mieli virkistystä? Tuliko luvattua lisätä liikuntaa? Tervetuloa kuntoilemaan kanssamme.

Haastamme työporukkasi mukaan vuosittaiseen Kuntokampanjaamme 17.1.–24.4.2022. Luvassa on vapaavalintaista reippailua, josta saat palkinnoksi parempaa oloa, hapenottokykyä ja työn iloa. Ja mikä parasta: 14 voimaannuttavan viikon jälkeen olet vetreässä kunnossa vappua varten!

Kerää siis kahviporukkasi kokoon, kaiva esiin sporttikamppeesi ja ala huhkia. Tavoite ei ole mahdoton; jo keskimäärin 2,5 liikuntakertaa viikossa riittää. Viime vuoden ennätystuloksessa lähes kaikki jopa ylittivät tuon tavoitteen!

Kampanjan aikana tiimien yhteistuloksia kirjataan ja niitä voi seurata verkossa osoitteessa http://kuntokampanja.chemigate.fi/. Lisäksi tuskan hetkiä tai onnistumisen euforiaa voi jokainen purkaa vapaasti Facebookissa: https://www.facebook.com/chemigatesportcampaign/.

Osallistu oman kunnon ja Itämeren puolesta

Tämän vuoden kampanjassa on mahdollisuus samalla hikoilla vauhtia myös Itämeren suojeluun. Chemigate on yrityksenä sitoutunut lahjoittamaan Puhdas Meri -rahastoon 0,5 € jokaista chemigatelaisen liikuntakertaa kohden.

Mikäli päätät osallistua myös lahjoitukseen, kerrothan ilmoittautuessasi myös sen summan, jonka olette ryhmänä valmis lahjoittamaan per kuntopiste. Toivomme, että kertyneet varat ohjataan kampanjan päätteeksi Itämeren suojeluun John Nurmisen säätiön kautta osoitteessa https://www.puhdasmeri.fi/itameri/. Huomioithan, että osallistuminen ei kuitenkaan ole lahjoituksesta kiinni, osallistua voi oikein hyvin ilman lahjoitustakin.

Lue tarkemmat säännöt täältä ja meilaa ryhmäsi nimi, kokoonpano ja yhteyshenkilö viimeistään 13.1.2022 osoitteeseen marketing@chemigate.fi. Samasta osoitteesta saat tarvittaessa myös lisätietoja.

Kuntoilemisiin!