Chemigate vastaa UPM:n Earth Hour -haasteeseen

UPM on haastanut Chemigate Oy:n osallistumaan Earth Hour-kampanjaan. UPM on osallistunut kampanjaan vuodesta 2009 alkaen.

Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma. Tänä vuonna Earth Houria vietetään lauantaina 29. maaliskuuta kello 20.30–21.30. Sen aikana turhat valot sammutetaan tunnin ajaksi ilmaston puolesta. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmaston muutoksesta. Earth Hour-kampanja on ensimmäisen kerran järjestetty Australian Sydneyssä vuonna 2007. Viime vuonna kampanjaan osallistui miljardit ihmiset yli 7000 kaupungissa 154 maassa. Lisätietoa kampanjasta löydät WWF:n sivuilta: http://wwf.fi/earthhour/info/ ja ilmaston muutoksesta: http://wwf.fi/mediabank/5219.pdf

Tuotantolaitoksemme ovat Earth Hour tapahtuman aikana seisokissa. Jokainen meistä voi kuitenkin osallistua kampanjaan kodissaan sammuttamalla ylimääräiset valot tunniksi pois päältä lauantaina 29. maaliskuuta kello 20.30–21.30. Tule mukaan tekemään oma pieni tekosi suuren asian puolesta!