Chemigate pysyi kultatasolla

Yritysvastuullisuutta kansainvälisesti arvioiva EcoVadis on uusinut Chemigatelle kultatason vuodelle 2023. Yrityksen vastuullisuutta arvioidaan lukuisilla kysymyksillä neljässä teemassa: ympäristöasiat, työ- ja ihmisoikeudet, eettiset toimintaperiaatteet ja kestävä hankinta.  Chemigaten korkeimmat pisteet saavutettiin ympäristöasioiden ja työ- ja ihmisoikeuksien arvioinneista. 

Arvioinnissa on neljä tasoa: Platinum 1 %, Gold 5 %, Silver 25 % ja Bronze 50 %. Chemigate sijoittui maailman 6 %:n parhaimmistoon omalla toimialallaan.

Chemigate haluaa olla vastuullinen ja luotettava kumppani yritysmaailmassa, jonka päätöksissä arvot ovat konkreettisesti näkyviä. EcoVadis on erinomainen mittaus siitä, mitä on jo saavutettu ja mitä parannuksia vielä tarvitaan. Tulevana vuonna Chemigate keskittyy parantamaan toimintaa etenkin vastuullisen hankinnan osalta ja hyödyntämään ilmastotavoitteiden ja Bernerin vastuullisuusraportoinnin kautta saatuja tuloksia.

EcoVadis on perustettu vuonna 2007 ja on kasvanut sen myötä maailman suurimmaksi ja luotettavimmaksi yritysvastuuluokitusten tarjoajaksi. 

EcoVadis-arviointi perustuu kansainväliseen kestävän kehityksen standardeihin: GRI, YK:n Global Compact ja ISO 26000. EcoVadis on arvioinut jo yli 100 000 yritystä 175 maassa ja 200 eri toimialalla. 

Lisätietoja EcoVadiksesta: https://ecovadis.com/