Tarmon pulma


otsalauta-tarmo

Missä Tarmo, kas siinä pulma

Kaipaavatko aivosi  voimistelua? Ovatko sanaristikot käymässä tylsiksi? Päihitäkö puolisosi sudokuissa? Haluatko olla työpaikkasi nokkelin?

Tarmon pulmapalsta tulee ja pelastaa!

Kyse ei ole auttavasta puhelimesta, vaan Chemigaten tuotekehityskemisti Tarmo Korpelan joka toinen kuukausi julkaisemista ongelmanratkaisutehtävistä, eli dilemmoista.

Mutta miten Chemigaten oma Pelle Peloton on itse löytänyt harrastuksensa?
– Ala-asteiästä saakka on tullut tätä harrastettua. Sanaristikoita, sudokuja ja erilaisia logiikkatehtäviä. Myös Valittujen Palojen pulmapalsta on käynyt tutuksi, materiaalikemian tohtori esittelee.

Korpela suosittele harrastusta lämpimästi jo terveydellistenkin etujen vuoksi.
– Tämä pitää aivot kunnossa ihan tutkitustikin. Tehtävien ratkaisu ylläpitää lähimuistia ja ennaltaehkäisee mm. muistisairauksia.

Korpelan mukaan tuleva pulmapalsta sisältää dilemmoja laidasta laitaan.
– Luvassa tulee olemaan niin sanallisia kuin matemaattisiakin tehtäviä. Hyvä dilemma on sellainen, jonka pystyy ratkaisemaan ilman suurempia apuvälineitä ja joka antaa oivalluksen: näinhän sen kuuluu mennä!

Tohtori Tarmon dilemmat – palsta päivittyy jokaisen parillisen kuukauden alussa uudella pulmalla. Älä jätä omaa ratkaisuasi pöytälaatikkoon lojumaan vaan pistä se tuottamaan lähettämällä se meille osoitteeseen marketing@chemigate.fi.  Kaikkien kuun loppuun mennessä oikeaan tai muuten ansiokkaaseen ratkaisuun päätyneiden kesken arvomme tuotepalkinnon.


[blog post_type=”post” template=”blog-image-top” columns=”1″ excerpt_length=”50″ category_name=”tarmon-pulma” paging=”false” order=”DESC” post_excerpts=”true”]